Luxe villa onder speelse rieten kap

Gelegen aan de rand van Blaricum ligt dit romantische witte landhuis met een stijlvolle afwerking. Het geschakelde volume zorgt voor een speels en verrassend karakter en geeft een prachtige glooiing aan de kap.

De woning wordt gekenmerkt door vier stoere schoorstenen waarin de donkere baksteen van de plint terugkomt. Het riet geeft warmte in het kleurenpallet en zorgt in combinatie met het geschilderde metselwerk voor een uitgesproken gevelbeeld. De donkere kozijnen en ramen zijn in dezelfde kleur als het houtwerk in de topgevels.

Door het geschakelde volume zijn bijna alle vertrekken volledig zongericht, met als gevolg veel daglicht. De heerlijke veranda en openslaande serredeuren van de woonkeuken zorgen voor nauw contact met de schitterende tuin. Bijzondere elementen, zoals de hoekkozijnen, de drie haarden en het bankje in de nis naast de voordeur maken dit landhuis tot een unieke droomwoning.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen.

We hopen dat we u hebben geïnspireerd met de villa's in ons portfolio! Wilt u uw eigen villa laten bouwen? We maken graag kennis met u om uw stijl, wensen en dromen te ontdekken.

Maak een afspraak