Skip to main content
IMPOSANT EN AUTHENTIEK

Klassieke villa's

Ziet u zichzelf al wonen in een klassieke villa? Atelier 3 bouwt authentieke, klassieke villa’s op basis van een historische inspiratiebron. Daarbij vertalen we uw woonwensen in een ultiem persoonlijk ontwerp.

Bekijk ons werk

Uw klassieke woning villa thuis bouwen

Bij het realiseren van uw klassieke villa staat het moodboard met uw specifieke wensen en dromen centraal. Dat stellen we samen met u vast, aan de hand van uw eigen voorbeelden en de referenties uit ons portfolio. Altijd authentiek resultaat!

COMFORTABEL WONEN

Klassieke villa bouwen of verbouwen

We ontwerpen en realiseren uw klassieke villa van binnen en buiten. Ieder element en iedere ruimte, van de kleinste hoekjes tot aan imposante kamers, geven we al onze aandacht. We laten alle elementen van uw wensenlijst tot leven komen. Alles zodat u comfortabel kunt wonen in uw klassieke droomvilla.

HISTORISERENDE ARCHITECTUUR

Een klassieke inspiratiebron

Atelier 3 bouwt klassieke villa’s met historiserende vormgeving. Dat houdt in dat we deze villa’s ontwerpen aan de hand van een inspiratiebron uit het verleden. Detailleringen, materialen en werkwijzen van voorheen komen op authentieke wijze terug in uw droomhuis. Van een imposante trappartij tot een riante serre.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag vergunningsomgeving

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Klassieke villa’s

in ons portfolio

We inspireren u graag met de klassieke villa’s in ons portfolio. Deze villa’s zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Rust door samenspel huis en tuin – Aalsmeer

KLASSIEKE NOTARISWONING

Klassieke villa in Bosch en Duin | Atelier 3

Klassieke villa met weids boszicht – Bosch en Duin

KLASSIEKE VILLA

Herenhuis Alphen aan den Rijn | Atelier 3

Een buitenplaats in de stad – Alphen aan den Rijn

HERENHUIS

Klassieke villa in Bilthoven | Atelier 3

Ruimtelijke klassieke villa op een smal stadskavel – Bilthoven

KLASSIEKE VILLA

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen